Tanáraink

Hisszük, hogy a hallgatói motivációt is nagyrészt a tanár személyisége is befolyásolja.

Jelenleg több mint 100 diplomás nyelvtanár, köztük sok anyanyelvi oktató bevonásával vezetjük vállalati képzési programjainkat, az ország 20 városában.

Alapfilozófiánk szerint, a nyelvoktatás sikere döntő mértékben a tanáron múlik. Ennek megfelelően alapos, hosszú évek során továbbfejlesztett tanárkiválasztási és -felvételi rendszert alkalmazunk.
Tanári gárdánk minden tagja felsőfokú-(felnőtt nyelvoktatásra jogosító) végzettséggel, és többéves gyakorlattal rendelkezik az üzleti nyelvoktatás területén. Emellett sokuknak van üzleti, közgazdasági vagy más szakmai másoddiplomája. T
anáraink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, ezzel is lépést tartva a nyelvoktatás területén történő esetleges újításokkal, ismeretekkel.

Ha Ön mégsem elégedett, tanárgaranciát biztosítunk: amennyiben a csoport nem lenne megelégedve tanárával, azonnali tanárcserét vállalunk.

 

Kapcsolat

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el