Pályázatok

Miért érdemes a Manhattan Nyelvstúdióval pályáznia?

Ingyenes nyelvi, szakmai, informatikai  képzések és tréningek pályázati finanszírozásban

 

 2017 július-augusztusban várhatóan ismét lehetőség nyílik ingyenes vállalati nyelvi, szakmai  és informatikai képzések megvalósítására a Manhattan Nyelviskola szervezésében Budapesten és az ország bármely pontján.

A vissza nem térítendő GINOP és VEKOP pályázati lehetőségek felhasználásával mind a nagyvállalatok, mint pedig a közép-kis- és mikro vállalkozások jelentős európai uniós forrásokhoz juthatnak képzéseik megvalósítására.

 Ne hagyja ki a lehetőséget és nyerjen 3-100 millió Forintig terjedő összeget munkavállaló képzésre az alábbi pályázatokon:

VEKOP-8.5.2 – 17 pályázat – Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára (Közép-magyarországi régióban valósítható meg 1,3 milliárd Ft értékben)

 VEKOP-8.5.3 – 17 pályázat – Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára (Közép-magyarországi régióban valósítható meg 1,84 milliárd Ft értékben)

 GINOP-6.1.5 – 16 pályázat – Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára (konvergencia régiókban valósítható meg 21,5 milliárd Ft értékben)

 GINOP-6.1.6 – 17 pályázat – Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára (konvergencia régiókban valósítható meg 19 milliárd Ft értékben)

 

 A pályázatok fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen a vállalkozások versenyképessége és a támogatás ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. További cél, hogy a vállalkozások saját forrásaikat kiegészítve minél több munkavállalójuk képzésbe történő bekapcsolódását tudják biztosítani, a képzést is tekintsék saját vállalkozásukba történő befektetésnek.

Mi segítünk az Ön vállalkozásának kiválasztani a legjobb szakmai, OKJ-s, informatikai vagy nyelvi képzéseket és ingyenesen elkészítjük a pályázatot az Ön cége számára.

Az elmúlt években iskolánk számos állami és Európai Uniós források felhasználásával indított pályázatot valósított meg sikerrel (GINOP, TÁMOP, Diplomamentő pályázatok), így nagy tapasztalattal rendelkezünk a legszigorúbb elszámolási feltételeknek való megfelelésben is.

 

A pályázatírás, adminisztráció és az oktatás már a mi feladatunk! 

  • Manhattan Nyelvstúdió országosan kihelyezett vállalati nyelvi képzéseivel biztosítja azt a gyakorlati tudást, amivel szavatoljuk munkavállalói sikereit. Nyelviskolánk nemcsak akkreditált, de a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Európai Nyelvi díjat nyert minősítési rendszerén elnyertük a Minősített Nyelviskola címet is.

Ingyenesen vállaljuk:

  • Szintfelmérés és a képzési program összeállítása
  • Vizsgafelkészítés és záróvizsgáztatás írásban és szóban
  • Próbaóra a képzést vezető tanárral
  • A pályázatokkal kapcsolatos tanácsadás és adminisztráció

Nincs kockázata, a pályázatírást ingyenesen biztosítjuk!


Miért érdemes a Manhattan Nyelvstúdióval pályáznia?

  • Mert pályázatát pályázatíró cégünk ingyenesen elkészíti, így az Ön cége nem kockáztat semmit, költsége csak akkor keletkezhet, ha már egy nyertes pályázatnak örülhet.
  • Mert a sikeres pályázathoz a képzés maga meghatározó. A Manhattan Nyelvstúdió amellett, hogy engedélyezett nyelvi intézmény, engedélyezett programokkal, már résztvett számos Hefop és Támop képzési projekt megvalósításában és sikeres zárásában.
  • Mert nemcsak a hatékony nyelvi képzést és a pályázatírást, de a teljeskörű projektmenedzsmentet is vállaljuk. Így partnerünknek csak a képzési igények, szakmai fejlesztés minél jobb meghatározására és az oktatás megvalósítására kell figyelnie.

Pályázati finanszírozásban megvalósított képzéseinket igénybe vették többek között:

Magyar Államkincstár

ELTE Egyetemi Könyvtár

Standard Felszámoló Kft.

TradeFlex Kft.

Vas-Fémker Kft.

Fornax Kft.

Kardirex

Corvin Művelődési Ház

Biyovis

For Baby

Vera Kft.

ZF-Viker Kft.

Amennyiben érdekli a pályázati lehetőség, várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Szládek Szilvia
Tel.: +36 20 960 4642
email: szilvia.szladek@manhattannyelviskola.hu
 

Tengyer Minea

Tel: +36 20 518 3381

email: minea.tengyer@manhattannyelviskola.hu

 

Kapcsolat

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el