Üzleti tanfolyamok

Szaknyelvi kurzusok a Manhattan Nyelvstúdiónál!

Az üzleti tanfolyamok tematikáját a vállalat és a résztvevők igényei, a munkájuk során felmerülő üzleti szituációk szerint alakítjuk (pl. kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, céginformáció, telefonálás, megbeszélések, külföldi utazás, konferencia).
A tanmenet legtöbbször a résztvevő munkaköréhez igazított munkahelyi szókincsre és gyakorlati szituációkra épül, melyet partnereink profilja és tevékenységi köre alapján testre szabunk. Az üzleti képzéshez illesztjük az órák módszereit is: helyzetgyakorlatok, esettanulmányok, prezentációk, friss hírek, cikkek és kommunikációs készségfejlesztő tréning elemek segítik a valóban jól használható nyelvtudás megszerzését.

Szaknyelvi kurzusok: EU közigazgatási, pénzügyi, banki, marketing, társasági jogi, kereskedelmi, idegenforgalmi, vendéglátóipari, orvosi, gyógyszerészeti szaknyelvek, speciálisan igazodva a céges nyelvhasználathoz.

Készségfejlesztő tréningek és kurzusok: telefonos kommunikáció, prezentációs technika, tárgyalástechnika, projekt menedzsment nyelvtani rendszerező, szókincsfejlesztő, szinten tartó – társalgás… stb.

Kapcsolat

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el