Rólunk

A Manhattan Nyelvstúdió 2004. óta a vállalati-, és lakossági nyelvoktatás meghatározó szakértője.

Alapvető jellemzője a dinamizmus, mind a fejlesztés, mind a fejlődés területén.  A XXI. század szakmai kihívásait folyamatosan szem előtt tartva olyan nyelvi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek, amelyek garantáltan hozzájárulnak partnereink üzleti sikereihez.

Engedélyezett és minősített nyelvi intézményünk és nyelvi programjaink minőségi garanciája mellett, kiemelt figyelmet fordítunk a gyors igényfelmérésre és problémamegoldásra, valamint üzletfeleink változó elvárásainak flexibilis, de mindig azonosan magas színvonalú teljesítésére.

Az oktatás nívóját folyamatosan fejlődő technikai eszköztárral gazdagítjuk, hogy tanulóink modern körülmények között, minél hatékonyabban jussanak el a munkaadók által elvárt gyakorlati nyelvtudáshoz.

Számunkra fontos, hogy partnereink elégedettsége a mindennapi munkájukban is megmutatkozzon, ezért a vállalati oktatás folyamatának mind operatív, mint adminisztratív részében segítséget nyújtunk.

Minden szolgáltatásunk a hatékony nyelvi fejlesztést szolgálja, mert ezen a területen a Manhattan Nyelvstúdió a minőség, a gyorsaság, és a megbízhatóság garanciája.

 

Debrei Zoltán

ügyvezető

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el