Állásinterjúra felkészítő tréning

Legyél Te a győztes pályázó az angol vagy német nyelvű állásinterjún!

Ha izgulsz egy idegen nyelvű állásinterjú előtt, mert aggódsz, hogy angolul vagy németül már nem tudod olyan határozottan visszaadni szakmai tapasztalataidat és esetleg „elcsúszol” egy kényes kérdésen, mi segítünk! A munkaerőpiacon a jobb pozíciókért nagyon kiélezett a verseny, és nehéz kiemelkedni a sok jelentkező közül. Ugyanakkor a legtöbb munkakörben már elvárt feltétel legalább egy nyelv középszintű ismereteNálunk megtanulhatod azokat a nyelvi fordulatokat, módszereket és trükköket, melyek segítségével magabiztos fellépésednek és felkészültségednek köszönhetően Tiéd lehet a hőn áhított állás!

Leggyakrabban angol nyelvű állásinterjúra készítünk fel, de már német, spanyol, olasz és francia nyelvű állásinterjúra is készítettünk fel pályázókat sikerrel! Szolgáltatásunkat már több száz jobb állásra pályázó és az utóbbi hónapokban sok elbocsátott munkavállaló vette igénybe és nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk, hogy sikerült a megpályázott állás. 

 

A testreszabott, 8 tanórás egyéni nyelvtanfolyam tartalma többek között:

  • Hogyan írj jó idegen nyelvű önéletrajzot, motivációs levelet, hogy az a legjobb reklám legyen számodra és kiemeljen a tömegből?
  • Hogyan „add el” jól önmagadat: előnyös tulajdonságok, képességek és szakmai tapasztalatok?
  • Hogyan válaszolj a klasszikus és a kompetencia alapú állásinterjú kérdésekre?
  • Hogyan tárgyalj a fizetésről és más nehéz témákról?
  • Hogyan „éld túl” sikeresen a stresszinterjút és a kényes kérdéseket?
  • Hogyan készülj fel egy idegen nyelvű telefonos interjúra?

A tréninget követően:

  • Ismerni fogod az összes állásinterjú kérdést és tarsolyodban lesz a jó idegen nyelvű válasz!
  • Határozott és magabiztos lesz a fellépésed!
  • Fel leszel vértezve az összes szükséges anyaggal, ami az adott nyelvű állásinterjúhoz kellhet!

Ára:

Hétköznap 10-16:45 között: 32.000 Ft. ( az ár az ÁFA-t tartalmazza) 

Egyéb időpontokban: 33.800 Ft. ( az ár az ÁFA-t tartalmazza) 

Önéletrajz és motivációs levél minták 5 nyelven

Álláskereséshez szükséged lenne a jövőben angol vagy német, esetleg francia önéletrajzra és kísérőlevélre, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Töltsd le nyelvi segítségünket, hogy az álláskeresésnél profi angol vagy más nyelvű önéletrajzoddal kiemelkedj a tömegből. Önéletrajz mintákból válogathatsz angol, német, spanyol, olasz és francia nyelven. Ha pedig kísérőlevelet is kell írnod, töltsd le az adott nyelvű motivációs levél mintát, amely segít felépíteni a sajátodat.

Hogyan szerepelj sikerrel az angol nyelvű állásinterjún

Az angol nyelvű állásinterjúhoz komoly felkészülés szükséges, hogy magabiztos válaszokkal, gördülékeny mondatokkal meggyőzd az interjúzót arról, te vagy a számukra legmegfelelőbb pályázó. Ehhez nyújt most segítséget ez az e-book, amelyben megtalálod hogyan tudod angolul bemutatni szakmai tapasztalataidat, előnyös tulajdonságaidat az adott pozícióhoz, valamint néhány tipikus állásinterjú kérdést és az azokra adható válasz mintákat.
 

Ha szeretnéd letölteni ingyenes anyagainkat, regisztrálj hírlevelünkre és mindig értesülni fogsz a frissen letölthető anyagokról. 

 

Gyorsjelentkezés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el