Speciális nyelvtanfolyamok

Információk a speciális nyelvtanfolyamokról!

Angol és német nyelvi tréning külföldi munkavállaláshoz

Tréningünkön minden fontos dolgot megtanulhatsz, ami a külföldi munkavállaláshoz kell! A tanfolyamot ajánljuk az angol és német nyelvterületen munkát vállalók számára.

Állásinterjúra felkészítő tréning

Legyél Te a győztes pályázó az angol vagy német nyelvű állásinterjún!

Üzleti nyelv

Ha az üzleti életben profi módon szeretnéd kifejezni magadat, és nem szeretnél kellemetlen meglepetésekkel találkozni.

Hatékony prezentáció angol nyelven

A tanfolyam segít a sikeres prezentáláshoz szükséges magabiztos fellépés, angol nyelvi fordulatok és profi előadás-technika elsajátításában.

Sikeres tárgyalás angol nyelven

Azoknak ajánljuk, akik külföldi partnerekkel tárgyalnak.

Szakmai nyelvoktatás

Kifejezetten a különböző szakmai területek (üzleti, EU, pénzügyi, marketing stb. területek) specifikus szókincsére, nyelvi fordulataira, levelezési formuláira és nyelvtani szerkezeteire építve.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el