Tudnivalók

Az egyetemek, főiskolák és a munkahelyek is más és más típusú nyelvvizsgát helyeznek előtérbe. Ezért javasoljuk, hogy járjatok utána, kinek melyik nyelvvizsga típusra van szüksége. 

Nyelviskolánk az Euro Nyelvvizsga központ partner-iskolája, így nem csak a vizsgajelentkezést tudod nálunk egyszerűen elintézni, de biztos lehetsz benne, hogy olyan felkészítő tanárod lesz a tanfolyamon, aki alaposan tisztában van a vizsga követelményeivel és hatékonyan fog felkészíteni a vizsgára.

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamainkat kis csoportban tartjuk, 5-8 fő részvételével, hiszen a nyelvvizsgára történő felkészülésben nagyon fontos szerepe van a minél gyakoribb szóbeli megnyilvánulásnak, a pármunkáknak, szituációs gyakorlatoknak. Mivel általában a nyelvvizsgák szóbeli részétől tartanak legjobban a diákok, azokra kell legjobban ráedzeni.

Tanfolyamainkon nyelvvizsga-garanciát vállalunk, azaz a tanfolyamot záró írásbeli nyelvvizsgateszten minimum 80 %-ot teljesítő tanulók számára garantáljuk a sikeres nyelvvizsgát, amennyiben azonban ez mégsem sikerül, ingyenesen biztosítjuk a tanfolyam megismétlését.

Nyelvvizsga-felkészítő kurzusaink árát itt találod.

Ha csak 2-3 alkalommal van időd egy héten munka vagy tanulás mellett, ajánljuk a 8 hetes felkészítő nyelvtanfolyamunkat, melynek ritmusa az elfoglaltabbak idejébe is könnyen beilleszthető.

Ingyenesen letöltető anyagunkban nyelvtanáraink tanácsát olvashatod arról, hogy számodra melyik lehet a legkönnyebben letehető angol nyelvvizsga: Melyik nyelvvizsgát érdemes választani angolból? (ÚJ!)

Amikor eldöntötted, mikor szeretnél vizsgázni, a vizsga díját a nyelviskola ügyfélszolgálatán be tudod fizetni.

Kapcsolat

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el