Ingyenes anyagok

Nyelvtanáraink összeállítottak egy kis nyelvi segítséget azoknak, akik épp álláskeresésben vannak, utazás előtt állnak, nyelvvizsgára készülnek vagy egyszerűen csak e-maileznének, neteznének angolul.

Ingyenes nyelvi anyagaink letöltéséhez kérünk, hogy regisztrálj az oldal alján. A regisztráció során megadott emailcímmel később is bármikor beléphetsz, és a számodra szükésges anyagokat letöltheted. Hírlevelünkből mindig elsőként értesülhetsz majd az újonnan felkerülő hasznos angol nyelvű  anyagokról.

ÁLLÁSKERESŐKNEK

  • Önéletrajz és motivációs levél minták 5 nyelven
    Álláskereséshez szükséged lenne a jövőben angol vagy német, esetleg francia önéletrajzra és kísérőlevélre, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Töltsd le nyelvi segítségünket, hogy az álláskeresésnél profi angol vagy más nyelvű önéletrajzoddal kiemelkedj a tömegből. Önéletrajz mintákból válogathatsz angol, német, spanyol, olasz és francia nyelven. Ha pedig kísérőlevelet is kell írnod, töltsd le az adott nyelvű motivációs levél mintát, amely segít felépíteni a sajátodat.
  • Hogyan szerepelj sikerrel az angol nyelvű állásinterjún
    Az angol nyelvű állásinterjúhoz komoly felkészülés szükséges, hogy magabiztos válaszokkal, gördülékeny mondatokkal meggyőzd az interjúzót arról, te vagy a számukra legmegfelelőbb pályázó. Ehhez nyújt most segítséget ez az e-book, amelyben megtalálod hogyan tudod angolul bemutatni szakmai tapasztalataidat, előnyös tulajdonságaidat az adott pozícióhoz, valamint néhány tipikus állásinterjú kérdést és az azokra adható válasz mintákat.

E-MAIL ÉS INTERNET ANGOL

  • Gyakran találkozol angol szövegekkel az interneten? Kellett már e-mailt olvasnod vagy írnod angolul? Itt letöltheted angol nyelvű segédletünket, amivel könnyen elboldogulhatsz az Internet és az e-mail-ek megértéseben és megírásában.

UTAZÓKNAK

  • 6 oldalas angol nyelvi csomagunkban azonnal használható kifejezéseket találsz az utazás minden részletével kapcsolatban (szálloda, reptér, étterem, bevásárlás, útba igazítás és közlekedés).

NYELVVIZSGÁZÓKNAK

  • Melyik nyelvvizsgát érdemes választani angolból? (ÚJ!)
  • Letölthető angol és német EURO nyelvvizsga próbatesztek.

Bejelentkezés
Hírlevél feliratkozás és regisztráció
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el