Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok

Nyelviskolánk az Euro Nyelvvizsga központ partner-iskolája, így nem csak a vizsgajelentkezést tudod nálunk egyszerűen elintézni, de biztos lehetsz benne, hogy olyan felkészítő tanárod lesz a tanfolyamon, aki alaposan tisztában van a vizsga követelményeivel és hatékonyan fog felkészíteni a vizsgára. 

Nyelvvizsga felkészítő tanfolyamainkat a vizsgaspecifikus tematikára építjük,  hiszen a nyelvvizsgára történő felkészülésben nagyon fontos szerepe van a minél gyakoribb szóbeli megnyilvánulásnak, a pármunkáknak, szituációs gyakorlatoknak. Általában a nyelvvizsgák szóbeli részétől tartanak legjobban a diákok, így azokra kell legjobban ráedzeni.

Nyelviskolánkban leggyakrabban az Euro, Origo és BME nyelvvizsgákra készülnek fel a diákok, de - mivel tanáraink a legtöbb nyelvvizsga felkészítésében tapasztaltak – sokan készültek már fel más általános nyelvvizsgákra, mint például az ECL, Cambridge, TELC, illetve EuroPro és LCCI üzleti nyelvvizsgákra, valamint speciális szakterületek nyelvvizsgáira, mint például a KITEX vagy a Zöld Út.

A nyelvvizsgáknak két alapvető típusa van: egynyelvű és kétnyelvű. Az egyetemek, főiskolák és a munkahelyek is más és más típusú nyelvvizsgát helyeznek előtérbe. Ezért javasoljuk, hogy járjatok utána, kinek melyik nyelvvizsga típusra van szüksége. Azért, hogy megtudjátok, mi vár rátok, és azért, hogy azok is eligazodjanak a nyelvvizsgák világában, akik még nem tudják milyen vizsgát szeretnének letenni, összeállítottunk egy részletes tájékoztatót.

Kattints ide a részletekért:

Nyelvvizsga felkészítő kurzusaink árát itt találod. Amikor eldöntötted, mikor szeretnél vizsgázni, a vizsga díját a nyelviskola ügyfélszolgálatán be tudod fizetni. Elfoglaltságaid függvényében választhatsz öt, vagy két hetes felkészítő tanfolyam között. 

Ingyenesen letöltető anyagunkban nyelvtanáraink tanácsát olvashatod arról, hogy számodra melyik lehet a legkönnyebben letehető angol nyelvvizsga: Melyik nyelvvizsgát érdemes választani angolból? (ÚJ!)

Gyorsjelentkezés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el