Diplomamentő program 2018

Már csak a nyelvvizsga hiányzik, hogy végre átvedd a diplomádat?  

Már csak a nyelvvizsga hiányzik, hogy végre átvedd a diplomádat?

Már nincs hallgatói jogviszonyod, de sikeresen letetted az államvizsgát egy felsőoktatási intézményben?

A Diplomamentő II. programramban ezúttal is részt veszünk, mint képző intézmény. Nyelviskolánkban angol és német nyelvtanfolyamra lehet jelentkezni. 

Ki pályázhat?

  • államvizsgáját hazai felsőoktatásban sikeresen teljesítette és erről rendelkezik a felsőoktatási intézmény által kiállított eredeti igazolással, amely szerint diplomáját a nyelvvizsga hiánya miatt nem szerezte meg;
  • felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban nem áll;
  • államilag elismert nyelvvizsga szükséges a hazai felsőoktatásban megszerzendő diplomájához;
  • a sikeres nyelvvizsgát követően átveheti diplomáját;
  • rendelkezik a képzés bemeneti szintjének megfelelő tudásszinttel abból a nyelvből, amelyből jelentkezni kíván az államilag elismert nyelvvizsgára, mely előzetes tudásmérést a képző intézmény végez el;
  • a Diplomamentő Program keretében még nem részesült támogatásban.
  • Nem érvényes a jelentkezése annak, aki a fent leírtaknak nem felel meg!

Milyen nyelvtudással lehet pályázni?

  • A Diplomamentő Programot azoknak szánjuk, akik legalább alapfokú angol vagy német  nyelvismerettel bírnak. A pályázóknak ezt nem nyelvvizsgával vagy bármilyen tanúsítvánnyal, hanem nyelvi szintfelmérőn kell igazolni. A képzés során a B1-es szintről B2-es nyelvvizsga szintre kell eljutniuk a programban résztvevőknek.

A Diplomamentő II. keretén belül nem csak a csoportos képzések, hanem a rugalmasabb időbeosztású egyéni felkészítés is támogatva lesz.

Az OFA Nonprofit Kft. szerint a nyelvi képzések tervezetten 2018. szeptember közepétől indulhatnak és 2019. december 31-ig kell befejeződniük. A képzési támogatás mértéke maximum 300.000.-Ft/fő.

A támogatottaknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga bizonyítványukat és az az alapján kiadott diplomájukat. Amennyiben ez nem történik meg, a teljes támogatási összeget kell visszafizetni.

Az egyének számára szóló „Pályázati felhívás” 2018. augusztus 24-én kerül kiírásrawww.ofa.hu oldalon.

A pályázatokat a FORRÁSTÁR-ban lehet majd benyújtani. A pályázati felület megnyitásának tervezett időpontja 2018. szeptember 3-a hétfő 14.00 óra.

A FORRÁSTÁR az OFA Nonprofit Kft. elektronikus pályázati felülete. A pályázat benyújtásához szükséges a FORRÁSTÁR-ban történő regisztráció, ezért javasoljuk, hogy a „Pályázati kiírás” megjelenéséig kezdjék meg a regisztrációt.

Bővebb információk és aktuális hírek az OFA Nonprofit Kft. oldalán olvashatóak:

http://ofa.hu/hu/news/diplomamento-ii-program

Ha érdekel a lehetőség, regisztráld magad nálunk, hogy a Manhattan Nyelviskolában induló ingyenes nyelvvizsga felkészítő kurzusainkról időben tudjunk értesíteni!

Gyorsjelentkezés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el