Angol nyelvtani rendszerező A2 és B1 szintre

Az angol nyelvtan nem mumus! Segítünk letisztítani a képet! 

 

Nyelvtan. Vele vagy nélküle? 

 

Manapság nagyon népszerű azt ajánlani, hogy könyv és nyelvtan nélkül tanuljunk nyelveket. Ez legalább olyan egyszerű, mint falak nélkül házat építeni. Egyben olyan hatékony is.

Irigykedünk a nyelvterületen lakó nem anyanyelvű emberek gyors nyelvelsajátítására, pedig ők lehet nem tudatosan, nyelvtanfolyamon tanulnak. Viszont minden inger a célnyelven éri őket, amire meg kell felelni, ezért a nyelvtudás "rájuk ragad".  Nem is kell érte "semmit" tenni cool. Az így megszerzett tudást is szükséges rendszerezni, főleg ha az ember akármilyen hazai vizsgára készül. 

nyelvtani rendszerező célja, hogy rendet tegyen a már meglévő ismeretek között, kitisztítsa a sötét foltokat, és megválaszolja a felmerült kérdéseket. A kurzus stabil alapot képez a továbblépéshez, azoknak, akik olyan használtató nyelvtudást akarnak, amely érettségi, nyelvvizsga, illetve valós élethelyzetekben sem hagyja őket cserben.

nyelvtani rendszerező A2 és B1 szinten indul, 30 órás kurzusokban. 

Nem tudod pontosan milyen szintű az angol tudásod? Teszteld most! 

Angol szintfelmérő 

Várjuk jelentkezésedet! 

Gyorsjelentkezés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el