Általános tanfolyam kismamáknak gyerekmegörzéssel

Itt a lehetőség, hogy kihasználva a babával otthon töltött éveket, fejlessze nyelvtudását, így könnyebben tudjon majd újra munkába állni úgy, hogy a babafelügyelet költségét mi álljuk!

A kismama tanfolyamok célja, hogy segítse a kismamák munkába való visszailleszkedését azzal, hogy kényelmes keretek között tudnak nyelvet tanulni, miközben gyermekük is jól érzi magát.

Míg a mama tanul a babák felügyeletét a KÖLYÖKPARK játszóház szakképzett dadusai végzik. Minden tanuló anyuka kisgyermekének a tanfolyam alatt tartó felügyeleti költségét mi fizetjük.

Tehát alkalmanként 1800 Ft értékű játszóházat ajándékba adunk, amelynek értéke egy tanfolyam alatt több, mint 28 000 Ft lenne.

A gyermekmegőrzés feltételei:

  • A Kölyökparkba csak egészséges gyermek hozható be.
  • A játszóházban zokni használata kötelező.
  • Amikor a Kölyökpark a gyermeket átveszi a szülőktől, a szülő köteles a gyermek egészségével és mentális állapotával kapcsolatban minden szükséges információt átadni.
  • A Kölyökpark a 3 évesnél idősebb gyermek felügyeletét akkor vállalja, ha a gyermek teljesen szobatiszta és képes kommunikálni a számára elsőre idegen felnőtt vigyázóval. 

A kismama tanfolyamokra az ingyenes gyermekmegőrzés extra szolgáltatása miatt más kedvezmény nem érvényes. Tanuló anyukánként egy gyermek megőrzésére vonatkozik az ajánlat.

Tanfolyamdíjak

Gyorsjelentkezés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el