Általános nyelvtanfolyam

Az órák aktív nyelvhasználatra épülnek, a szókincs és nyelvtani elemeket szóban is begyakoroljuk különböző élethelyzetekben, hogy a tudás azonnal gyakorlati tudássá mélyüljön.

Az általános nyelvtanfolyamaink 30órásak, az órák 45 percesek, csoportjainkat a létszám függvényében határozzuk meg: egyéni / duó / trió / kis-, normál csoport. 

Nyelviskolánkban a kommunikatív oktatási szemléletnek köszönhetően, az órákon a hallgató szituációs játékokban begyakorolja a szófordulatokat, ennek köszönhetően képes lesz megnyilvánulni valós helyzetekben, így sikerélménye lesz, mikor idegen nyelvi környezetbe kerül.

Minőségi oktatásunk egyik kulcsa az egységes tankönyvcsalád szerinti oktatás és a kidolgozott tanmenetek. Tanáraink a lendületes haladás érdekében rendszeresen számonkérik a tananyagot. A hallgatók a tanfolyamok végén dolgozatok, szintek befejezésénél szintzáró vizsgatesztek alapján kapnak visszajelzést arról, hogy milyen mértékben sikerült elsajátítaniuk a tananyagot. Egy nyelvi szint elvégzése után hallgatóinknak oklevelet állítunk ki.

A tanfolyamok hetente indulnak:

  • Normál intenzitású tanfolyamok: heti 2x2, 3x2 illetve 1x5 óra
  • Szuperintenzív tanfolyamok: heti  5x4 órában

Órakezdés:

  • Hétfő-péntek: 7:30 és 18:40 között
  • Szombaton 9:00 óra

A név nélkül kitöltött elégedettségi kérdőív alapján a hallgatók 98%-a szívesen ajánlaná tanárát és a nyelviskolát barátainak!     

Gyorsjelentkezés

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el