Általános bemutatkozás

A Manhattan Nyelviskola segítségével az EU legfontosabb nyelveit (angol, német, francia, olasz, spanyol) megtanulhatod, kezdőtől a felsőfokú szintig, sokféle intenzitással!

Fő célunk, hogy oldott légkörű, beszéd centrikus órák keretében szerezzék meg hallgatóink a magabiztos nyelvtudást. Nálunk a nyelvtanulás nem unalmas magolás, hanem közösségi élmény. A hatékony nyelvtanulás érdekében, iskolánkban csak diplomás, tapasztalt nyelvtanárok tanítanak, akiket a diákok minden tanfolyamon értékelnek.  

A Manhattan Nyelvstúdió összes munkatársa lelkesen dolgozik azért, hogy minden diákunk valóban minőségi nyelvoktatást kapjon, így az alapítás óta eltelt 14 év alatt sikerült Zugló, Kőbánya és a környező kerületek legnépszerűbb nyelviskolájává válnunk, ahol több ezer diák tanul évente.

 

Idén májusban pedig Budán is nyitunk új helyszínt, a Déli pályaudvarnál a Krisztina Plaza 2. emeletén is tanulhatsz, ha neked az van közelebb.

Mivel mi is csak a szemünknek hiszünk, ingyenes próbaóra lehetőség, a nyelvvizsga- előkészítő tanfolyamoknál pedig ingyenes próba-nyelvvizsga segítik a nyelvtanulás sikerét. Könyvesboltunkban kedvezményes áron juthatsz a nyelvtanuláshoz szükséges tankönyvekhez, szótárakhoz és más nyelvi kiadványokhoz. 

Miért jó, ha minket választasz? 

  • Mert a gyakorlatban jól használható nyelvtudást biztosítunk. 
  • Mert a lehető legrugalmasabb szolgáltatást nyújtjuk, eredményorientált szemlélettel.
  • Mert 100%-ig megbízható nyelviskola vagyunk.
  • Mert a célodnak megfelelő képzést biztosítunk.
  • Mert speciális igényeidet is figyelembe vesszük.
  • Mert színes oktatási eszköz palettával támogatjuk a hatékony nyelvtanulást.  

Mert lehetsz tanulni vágyó gyerek, tini, érettségire készülő, nyelvvizsgás, álláskereső vagy kismama, mi az igényeidre szabott képzést nyújtjuk! 

Várjuk jelentkezésed az elmúlt 14 év szakmai tapasztalatával és töretlen lelkesedéssel! 

Hírlevél feliratkozás és regisztráció

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el