Minősítések

Ha mindenezen garanciák nem győznek meg és szeretnéd kipróbálni, milyen egy nyelvóra a Manhattan Nyelviskolában, jelentkezz be egyre! Ingyenesen kipróbálhatsz egy csoportos nyelvórát, ha van a szintednek megfelelő csoport.

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által „MINŐSÍTETT ÉS AJÁNLOTT NYELVISKOLA”:

 • A NYESZE Q minősítése jelenleg az egyetlen olyan független szakmai minősítési rendszer Magyarországon, amely nemcsak a nyelviskolák dokumentumai alapján ítél, hanem a nyelvoktatás színvonaláról a gyakorlatban, óralátogatások során is meggyőződik, szem előtt tartva azt, ami nyelvtanuló számára fontos, amikor beiratkozik egy nyelviskolába. A minőségellenőrzést 50 szempont alapján a tanulók szemszögéből végzi és rendszeresen ellenőrzi is a nyelvórák színvonalát, így ez az Európai Nyelvi Díjat nyert minősítési rendszervalódi garanciát jelent.
   
 • A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési hivatal által kiadott nyilvántartási szám: E-001134/2015
 • Általános nyelvi programjaink: 
  • Angol egyéni nyelvoltatás:  Angol C2 1 1 091-C2-es szint; nyilvántartásba vételi szám:   E-001134/2015/C001
  • Angol csoportos nyelvoktatás: Angol C2 1 1 039-C2-es szint; nyilvántartásba vételi szám:   E-001134/2015/C001
  • Német egyéni nyelvoktatás: Német C2 11092- C2 szint egyéni felkészítés nyilvántartásba vételi szám: E-001134/2015/C002
  • Német csoportos nyelvoktatás: Német C2 1 1 037-C2-es szint csoportos - nyilvántartásba vételi szám: E-001134/2015/C002
 • A nyelvtanulók igényeinek legmagasabb szintű kielégítése érdekében saját minőségbiztosítási rendszert alakítottunk ki, melyet évről évre továbbfejlesztünk.
 • Tanárgarancia: nyelviskolánkban garantáltan nyelvtanári diplomával rendelkező, tapasztalt és lelkes tanárok oktatnak. Amennyiben mindezek ellenére egy csoport mégsem lenne elégedett tanárával, azonnal adunk a csoport igényeinek megfelelőbb, új tanárt.
 • Képzéseink sikeres megvalósulását bankgarancia is védi. Felnőttképzési bevételünk, a jogszabályok által meghatározott részét évről-évre, kifejezetten e célból elkülönítjük.
 • Számunkra elsődleges a diákok véleménye, ezért a tanfolyam közben és végén minden diák leadja név nélküli véleményét a tanárra, ügyfélszolgálatra, tanfolyami órákra és a nyelviskolai környezetre vonatkozóan, így rugalmasan és első kézből értesülünk a javítandó területekről, melyeket azonnal korrigálunk is.
 • Diákjaink elégedettségi mutatója nagyon magas, a nálunk tanuló diákok 98%-a szívesen ajánlaná tanárát és nyelviskolánkat is barátainak, ismerőseinek.

NAPRAKÉSZ FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNYI INFORMÁCIÓK

 

A z 58/2013 NGM Rendelet 2.§ (1) f) pontja szerint a felnőttképzési engedély alapján képzéseket folytató intézmény honlapján  rendszeresen  közzéteszi  a  képzési  tevékenységére  vonatkozó  naprakész,  objektív mennyiségi és minőségi információkat.

2017 évi engedélyezett képzéseink minőségi mutatói:

 

Elégedettségi index:

A hallgatóink elégedettsége az engedélyezett nyelvtanfolyamokkal: 96,40% (100%-ból).

A Manhattan Nyelviskola 2017. január 1. és 2017. december 31. között végzett összes elégedettségmérési adatának átlagai ezek voltak:

Elégedettség csoportos angol képzéseken (Angol C2 1 1 039-C2-es szint)

89,50 %

Elégedettség csoportos német képzéseken  (Német C2 1 1 037-C2-es szint)

96,10 %

Elégedettség az ügyfélszolgálattal

89,20 %

Elégedettség a képzéssel összességében

96,40 %

A Manhattan Nyelviskola 2017. január 1. és 2017. december 31. között képzési modult zárt összes képzettjének modulzáró vizsga eredmény átlagai ezek voltak:

 

Angol nyelv, csoportos: (Angol C2 1 1 039-C2-es szint)    86%

Német nyelv csoportos: (Német C2 1 1 037-C2-es szint)   81 %

Lemorzsolódás

A lemorzsolódott hallgatók aránya: 0 % volt.

A sokéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy 80% körüli modul-eredmény biztos alapot jelent a használható nyelvtudáshoz és a szükséges modulok teljesítését követő sikeres államilag elismert nyelvvizsgákhoz! Várjuk a Te  jelentkezésed is!

Ha mindenezen garanciák nem győznek meg és szeretnéd kipróbálni, milyen egy nyelvóra a Manhattan Nyelvstúdióban, jelentkezz be egyre! Ingyenesen kipróbálhatsz egy csoportos nyelvórát, ha van a szintednek megfelelő csoport. Előzetes bejelentkezés szükséges! 


Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-85753/2015.

Jelentkezz egy ingyenes próbaórára!
 

Kapcsolat

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a manhattannyelviskola.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el