Üzleti tanfolyamok

Szaknyelvi kurzusok a Manhattan Nyelvstúdiónál!

Az üzleti tanfolyamok tematikáját a vállalat és a résztvevők igényei, a munkájuk során felmerülő üzleti szituációk szerint alakítjuk (pl. kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, céginformáció, telefonálás, megbeszélések, külföldi utazás, konferencia).
A tanmenet legtöbbször a résztvevő munkaköréhez igazított munkahelyi szókincsre és gyakorlati szituációkra épül, melyet partnereink profilja és tevékenységi köre alapján testre szabunk. Az üzleti képzéshez illesztjük az órák módszereit is: helyzetgyakorlatok, esettanulmányok, prezentációk, friss hírek, cikkek és kommunikációs készségfejlesztő tréning elemek segítik a valóban jól használható nyelvtudás megszerzését.

Szaknyelvi kurzusok: EU közigazgatási, pénzügyi, banki, marketing, társasági jogi, kereskedelmi, idegenforgalmi, vendéglátóipari, orvosi, gyógyszerészeti szaknyelvek, speciálisan igazodva a céges nyelvhasználathoz.

Készségfejlesztő tréningek és kurzusok: telefonos kommunikáció, prezentációs technika, tárgyalástechnika, projekt menedzsment nyelvtani rendszerező, szókincsfejlesztő, szinten tartó – társalgás… stb.

Kapcsolat