Rólunk

A Manhattan Nyelvstúdió 2004. óta a vállalati-, és lakossági nyelvoktatás meghatározó szakértője.

Alapvető jellemzője a dinamizmus, mind a fejlesztés, mind a fejlődés területén.  A XXI. század szakmai kihívásait folyamatosan szem előtt tartva olyan nyelvi szolgáltatásokat biztosítunk ügyfeleinknek, amelyek garantáltan hozzájárulnak partnereink üzleti sikereihez.

Engedélyezett és minősített nyelvi intézményünk és nyelvi programjaink minőségi garanciája mellett, kiemelt figyelmet fordítunk a gyors igényfelmérésre és problémamegoldásra, valamint üzletfeleink változó elvárásainak flexibilis, de mindig azonosan magas színvonalú teljesítésére.

Az oktatás nívóját folyamatosan fejlődő technikai eszköztárral gazdagítjuk, hogy tanulóink modern körülmények között, minél hatékonyabban jussanak el a munkaadók által elvárt gyakorlati nyelvtudáshoz.

Számunkra fontos, hogy partnereink elégedettsége a mindennapi munkájukban is megmutatkozzon, ezért a vállalati oktatás folyamatának mind operatív, mint adminisztratív részében segítséget nyújtunk.

Minden szolgáltatásunk a hatékony nyelvi fejlesztést szolgálja, mert ezen a területen a Manhattan Nyelvstúdió a minőség, a gyorsaság, és a megbízhatóság garanciája.

 

Debrei Zoltán

ügyvezető