Diplomamentő program

Már csak a nyelvvizsga hiányzik, hogy végre átvedd a diplomádat?

Már nincs hallgatói jogviszonyod, de sikeresen letetted az államvizsgát egy felsőoktatási intézményben? Ha legalább alapfokon beszéled az angolt vagy németet, velünk megmentheted a diplomádat!

A Manhattan Nyelviskola is részt vesz a Diplomamentő projektben, azon nyelviskolák között vagyunk, akik kiválasztásra kerültek, hogy a program keretében felkészíthessék a pályázókat a sikeres nyelvvizsgára. Az első tanfolyamok szeptember első hetében indulnak és folyamatosan indulnak majd az ősz folyamán minden hónapban.

Várhatóan ki pályázhat?

  • Bármely európai uniós állampolgár, aki a hazai felsőoktatásban megszerzendő diplomáját nyelvvizsga hiánya miatt nem tudja átvenni, de államvizsgáját már teljesítette és hallgatói jogviszonyban már nem áll.

Mikor lehet pályázni?

  • Az első előzetes regisztráció lezárult, de az OFA jelenleg is elfogad pályázatot és regisztrációt. Aktuális információ mindig itt található: www.ofa.hu

Milyen nyelvtudással lehet pályázni?

  • A Diplomamentő Programot azoknak szánjuk, akik legalább alapfokú angol, német vagy francia nyelvismerettel bírnak. A pályázóknak ezt nem nyelvvizsgával vagy bármilyen tanúsítvánnyal, hanem nyelvi szintfelmérőn kell igazolni. A képzés során a B1-es szintről B2-es nyelvvizsga szintre kell eljutniuk a programban résztvevőknek.

Milyen tanfolyamok indulnak?

  • A Manhattan Nyelvstúdió tanfolyamaira 240 és 360  órás képzésekre lehet jelentkezni. A pályázó dönti el, hogy mely városban kívánja igénybe venni a nyelvi képzést és előzetes ismeretei szerint melyik óraszámú tanfolyamot kezdi el. A képzések elérhetők minimum 6, de maximum 20 óra/hét terjedelemben.

Mennyibe kerül a képzés?

  • Önrész nincs, a tanfolyam ingyenes a programba kerülőknek, azt a Nemzeti Foglalkoztatási Alap finanszírozza a Nemzetgazdasági Minisztérium előterjesztése alapján. Ebben benne van a nyelvi szintfelmérés, a tananyag, valamint a képzés költsége.

Bővebb információ és aktuális hírek: www.ofa.hu

Ha érdekel a lehetőség, regisztráld magad, hogy induló nyelvvizsga felkészítő kurzusainkról időben tudjunk értesíteni!

DIPLOMAMENTŐ PROGRAM KERETÉBEN MÁJUSBAN INDULÓ ANGOL TANFOLYAMAINK:

Regisztrálj a www.ofatar.hu oldalon és jelentkezz ingyenes ANGOL képzéseinkre! 


[mod-gallery|diplomamento]

Kapcsolat