Ingyenes anyagok

Nyelvtanáraink összeállítottak egy kis nyelvi segítséget azoknak, akik épp álláskeresésben vannak, utazás előtt állnak, nyelvvizsgára készülnek vagy egyszerűen csak e-maileznének, neteznének angolul.

Ingyenes nyelvi anyagaink letöltéséhez kérünk, hogy regisztrálj az oldal alján. A regisztráció során megadott emailcímmel később is bármikor beléphetsz, és a számodra szükésges anyagokat letöltheted. Hírlevelünkből mindig elsőként értesülhetsz majd az újonnan felkerülő hasznos angol nyelvű  anyagokról.

ÁLLÁSKERESŐKNEK

  • Önéletrajz és motivációs levél minták 5 nyelven
    Álláskereséshez szükséged lenne a jövőben angol vagy német, esetleg francia önéletrajzra és kísérőlevélre, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Töltsd le nyelvi segítségünket, hogy az álláskeresésnél profi angol vagy más nyelvű önéletrajzoddal kiemelkedj a tömegből. Önéletrajz mintákból válogathatsz angol, német, spanyol, olasz és francia nyelven. Ha pedig kísérőlevelet is kell írnod, töltsd le az adott nyelvű motivációs levél mintát, amely segít felépíteni a sajátodat.
  • Hogyan szerepelj sikerrel az angol nyelvű állásinterjún
    Az angol nyelvű állásinterjúhoz komoly felkészülés szükséges, hogy magabiztos válaszokkal, gördülékeny mondatokkal meggyőzd az interjúzót arról, te vagy a számukra legmegfelelőbb pályázó. Ehhez nyújt most segítséget ez az e-book, amelyben megtalálod hogyan tudod angolul bemutatni szakmai tapasztalataidat, előnyös tulajdonságaidat az adott pozícióhoz, valamint néhány tipikus állásinterjú kérdést és az azokra adható válasz mintákat.

E-MAIL ÉS INTERNET ANGOL

  • Gyakran találkozol angol szövegekkel az interneten? Kellett már e-mailt olvasnod vagy írnod angolul? Itt letöltheted angol nyelvű segédletünket, amivel könnyen elboldogulhatsz az Internet és az e-mail-ek megértéseben és megírásában.

UTAZÓKNAK

  • 6 oldalas angol nyelvi csomagunkban azonnal használható kifejezéseket találsz az utazás minden részletével kapcsolatban (szálloda, reptér, étterem, bevásárlás, útba igazítás és közlekedés).

NYELVVIZSGÁZÓKNAK

  • Melyik nyelvvizsgát érdemes választani angolból? (ÚJ!)
  • Letölthető angol és német EURO nyelvvizsga próbatesztek.

Bejelentkezés
Hírlevél feliratkozás és regisztráció
Induló nyelvtanfolyamok

 Le ne maradj! 

Ingyenes próbaóra

Ugorj be és gyüjts tapasztalatot

Kismama angol

Képzések gyeremegörzéssel!

Tanár vagy?

Nálunk a helyed!