Általános tanfolyam kismamáknak gyerekmegörzéssel

Itt a lehetőség, hogy kihasználva a babával otthon töltött éveket, fejlessze nyelvtudását, így könnyebben tudjon majd újra munkába állni úgy, hogy a babafelügyelet költségét mi álljuk!

A kismama tanfolyamok célja, hogy segítse a kismamák munkába való visszailleszkedését azzal, hogy kényelmes keretek között tudnak nyelvet tanulni, miközben gyermekük is jól érzi magát.

Míg a mama tanul a babák felügyeletét a KÖLYÖKPARK játszóház szakképzett dadusai végzik. Minden tanuló anyuka kisgyermekének a tanfolyam alatt tartó felügyeleti költségét mi fizetjük.

Tehát alkalmanként 1800 Ft értékű játszóházat ajándékba adunk, amelynek értéke egy tanfolyam alatt több, mint 28 000 Ft lenne.

A gyermekmegőrzés feltételei:

  • A Kölyökparkba csak egészséges gyermek hozható be.
  • A játszóházban zokni használata kötelező.
  • Amikor a Kölyökpark a gyermeket átveszi a szülőktől, a szülő köteles a gyermek egészségével és mentális állapotával kapcsolatban minden szükséges információt átadni.
  • A Kölyökpark a 3 évesnél idősebb gyermek felügyeletét akkor vállalja, ha a gyermek teljesen szobatiszta és képes kommunikálni a számára elsőre idegen felnőtt vigyázóval. 

A kismama tanfolyamokra az ingyenes gyermekmegőrzés extra szolgáltatása miatt más kedvezmény nem érvényes. Tanuló anyukánként egy gyermek megőrzésére vonatkozik az ajánlat.

Tanfolyamdíjak

Gyorsjelentkezés

Induló nyelvtanfolyamok

 Le ne maradj! 

Ingyenes próbaóra

Ugorj be és gyüjts tapasztalatot

Kismama angol

Képzések gyeremegörzéssel!

Tanár vagy?

Nálunk a helyed!