Minősítések

Ha mindenezen garanciák nem győznek meg és szeretnéd kipróbálni, milyen egy nyelvóra a Manhattan Nyelviskolában, jelentkezz be egyre! Ingyenesen kipróbálhatsz egy csoportos nyelvórát, ha van a szintednek megfelelő csoport.

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által „MINŐSÍTETT ÉS AJÁNLOTT NYELVISKOLA”:

 • A NYESZE Q minősítése jelenleg az egyetlen olyan független szakmai minősítési rendszer Magyarországon, amely nemcsak a nyelviskolák dokumentumai alapján ítél, hanem a nyelvoktatás színvonaláról a gyakorlatban, óralátogatások során is meggyőződik, szem előtt tartva azt, ami nyelvtanuló számára fontos, amikor beiratkozik egy nyelviskolába. A minőségellenőrzést 50 szempont alapján a tanulók szemszögéből végzi és rendszeresen ellenőrzi is a nyelvórák színvonalát, így ez az Európai Nyelvi Díjat nyert minősítési rendszervalódi garanciát jelent.
   
 • A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési hivatal által kiadott nyilvántartási szám: E-001134/2015
 • Általános nyelvi programjaink: 
  • Angol nyelv - Általános nyelvi képzés (A1-C2) nyilvántartásba vételi szám:   E-001134/2015/C001
  • Német nyelv - Általános nyelvi képzés, nyilvántartásba vételi szám: E-001134/2015/C002

 

 • A nyelvtanulók igényeinek legmagasabb szintű kielégítése érdekében saját minőségbiztosítási rendszert alakítottunk ki, melyet évről évre továbbfejlesztünk.
 • Tanárgarancia: nyelviskolánkban garantáltan nyelvtanári diplomával rendelkező, tapasztalt és lelkes tanárok oktatnak. Amennyiben mindezek ellenére egy csoport mégsem lenne elégedett tanárával, azonnal adunk a csoport igényeinek megfelelőbb, új tanárt.
 • Számunkra elsődleges a diákok véleménye, ezért a tanfolyam közben és végén minden diák leadja név nélküli véleményét a tanárra, ügyfélszolgálatra, tanfolyami órákra és a nyelviskolai környezetre vonatkozóan, így rugalmasan és első kézből értesülünk a javítandó területekről, melyeket azonnal korrigálunk is.
 • Diákjaink elégedettségi mutatója nagyon magas, a nálunk tanuló diákok 98%-a szívesen ajánlaná tanárát és nyelviskolánkat is barátainak, ismerőseinek.

2016 évi engedélyezett képzéseink minőségi mutatói:

Elégedettségi index:

A hallgatóink elégedettsége az engedélyezett nyelvtanfolyamokkal: 92,11% (100%-ból).

Lemorzsolódás:

A lemorzsolódott hallgatók aránya: 1,68 % volt.

 

Ha mindenezen garanciák nem győznek meg és szeretnéd kipróbálni, milyen egy nyelvóra a Manhattan Nyelvstúdióban, jelentkezz be egyre! Ingyenesen kipróbálhatsz egy csoportos nyelvórát, ha van a szintednek megfelelő csoport. Előzetes bejelentkezés szükséges! 
 

Jelentkezz egy ingyenes próbaórára!
 

Kapcsolat

Induló nyelvtanfolyamok

 Le ne maradj! 

Ingyenes próbaóra

Ugorj be és gyüjts tapasztalatot

Kismama angol

Képzések gyeremegörzéssel!

Tanár vagy?

Nálunk a helyed!